Nämä ehdot ovat molempia osapuolia sitovia, kun asiakas on jättänyt majoitusvarauksen joko kirjeitse, puhelimitse tai sähköpostilla.

 

Varausehdot

 

1. Varaaja antaa voimassaolevat yhteystietonsa, puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen.

 

2. Kalastuskaudella 1.6-20.8 majoitus alkaa maanantaina klo 14.00 ja päättyy sunnuntaina klo 21.00, johon mennessä mökin on oltava tyhjä.

Voit varata vielä su-ma yön, tästä sovitaan erikseen. Maanantaina mökki on oltava tyhjänä viimeistään klo 10.

Kalastuskauden ulkopuolella 21.8-31.5 tulo- ja lähtöajoista sovitaan erikseen.

 

3. Asiakas vastaa siitä, että mökki luovutetaan samassa kunnossa kun se oli majoittautuessa, eli mökki luovutetaan siivottuna. Voit ostaa myös loppusiivouksen, tästä sovitaan etukäteen.

 

4. Lemmikkieläimiä ei saa tuoda mökkiin. Myös tupakointi mökissä on kielletty.

 

5. Asiakas on velvollinen noudattamaan alueen järjestyssääntöjä. Ongelmien sattuessa henkilöstö on oikeutettu poistamaan alueelta ne henkilöt, jotka rikkovat järjestyssääntöjä.

 

6. Kalastuskaudella mökki, veneet ja moottorit vuokrataan viikoksi kerrallaan (ma-su). Maksu menee viikosta, vaikka vuokralainen päättäisi lähteä aikaisemmin pois.

 

Lähetämme kirjallisen varausvahvistuksen sähköpostitse.Varausmaksu

 

Varausmaksuna peritään 25% sovitusta vuokrahinnasta. Se tulee maksaa kahden viikon kuluessa varausvahvistuksen saapumisesta. Maksuohjeet sähköpostitse. Peruutusehdot

 

Mahdollisen peruutuksen sattuessa peruutus on tehtävä aina puhelimitse tai sähköpostitse.

 

Vahvistamme peruutuksen lähettämällä peruutusvahvistuksen sähköpostilla.

- Jos peruutus tapahtuu alle 2kk ennen majoitusajankohtaa, varausmaksua ei palauteta jos mökkiä ei saada myytyä toisaalle.

 

- Jos peruutus tapahtuu alle 2kk, mutta yli 14vrk ennen majoitusajankohtaa, eikä mökkiä saada myytyä toisaalle, on varaaja velvollinen maksamaan puolet majoituksen summasta.

 

- Jos peruutus tapahtuu alle 14 vrk ennen majoitusajankohtaa, eikä mökkiä saada myytyä toisaalle, on varaaja velvollinen maksamaan majoituksen koko summan. Mikäli peruutus tapahtuu vakavan sairauden tai kuolemantapauksen vuoksi, on asiakas velvollinen esittämään lääkärintodistuksen. Tällöin ei maksua peritä.